La Moșu

„La Moșu” – proprietatea din Porumbacu de Sus este o șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust ( susținută de Prințul Charles al Marii Britanii) conform tehnicilor originale și în conformitate cu cerințele unei dezvoltări durabile. Mihai Eminescu Trust este o fundație dedicată păstrării moștenirilor locale și reînsuflețirii satelor și comunelor din Transilvania, una dintre cele mai autentice zone din Europa.

Cu un design care care combină tradiția cu facilitățile zilelor noastre, trei dormitoare, două băi și un salon spațios cu bucătărie deschisă „La Moșu” poate găzdui până la 8 persoane pentru vacanțe prelungite sau un simplu weekend. Grădina cu pomi fructiferi, prin care trece un pârâu, este un loc ideal pentru relaxare în natură dar și pentru jocuri în aer liber ( badminton, fotbal, ping pong). Iar răul Porumbacu, unde puteți face baie și plajă, este la câteva minute distanță.

Dacă doriți și mic dejun puteți opta în momentul rezervării pentru o masă cu produse tradiționale sau un mic dejun continental. De asemenea, puteți închiria biciclete pentru drumeții și vă stăm la dispoziție pentru orice informație legată de activitățile din zonă

Descoperă

separator

Dacă doriți să vizitați zona cu bicicletele noastre vă rugăm să faceți rezervare astfel încât acestea să fie pregătite pentru sosirea dumneavoastră. Tariful de închiriere este de 50 lei pe zi și 80 lei pentru două zile.

Detalii recepție Oberwood
vin

Pentru serile cu prietenii în jurul focului de tabără nu trebuie să veniți cu vinul de acasă, deoarece puteți alege dintr-o gama variată de băuturi selecționate special pentru dvs. de Le Manoir Comtesse du Barry.

FROM OUR GUESTS

separator

TE AȘTEPTĂM!

Formular de contact

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.