Casa Berbec

Casa Berbec este așezată chiar lângă Casa Soare nu întâmplător, ci pentru că razele soarelui formează tot felul de forme, forme care sunt reprezentate câteodată asemenea coarnelor berbecului. Coarnele berbecului simbolizează puterea, masculinitatea, forța și energia. Așadar stați într-o casă masculină, dominată de negru și gri, cu puncte roșii, specifice forței explozive. Prezența rindelelor pe pereți și a mesei de tâmplărie reprezintă forța lucrului manual.  Formele obiectelor sunt dure, masculine, exacte iar tuburile de neon reprezintă acele raze de soare care se transformă pe pământ.

Descoperă

separator

Dacă doriți să vizitați zona cu bicicletele noastre vă rugăm să faceți rezervare astfel încât acestea să fie pregătite pentru sosirea dumneavoastră. Tariful de închiriere este de 50 lei pe zi și 80 lei pentru două zile.

Detalii recepție Oberwood
vin

Pentru serile cu prietenii în jurul focului de tabără nu trebuie să veniți cu vinul de acasă, deoarece puteți alege dintr-o gama variată de băuturi selecționate special pentru dvs. de Le Manoir Comtesse du Barry.

FROM OUR GUESTS

separator

TE AȘTEPTĂM!

Formular de contact

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.