La Victorel

La Victorel este o casă tradițională românescă ce datează din 1909.

De aceea o să regășiți multe obiecte inedite, de la găleți de cărat apă, recipiente de cântărit făină, copăi de frământat pâine, bănci vechi, ștergare și alte pânze cu inscripții brodate în limba germană care ne reamintesc de influența săsească din zonă. În timp ce veți dormi în paturi extrem de confortabile veți descoperi cum grajdul și sură s-au transformat într-un agreabil loc de socializare. Ideal pentru o zi sau o seară de citit, jucat jocuri de societate sau organizat un team building.

La Victorel este de asemenea un loc potrivit și care oferă toate facilitățile necesare pentru evenimente private restrânse.

Descoperă

separator
interior-victorel

Șura de “La Victorel” este un spațiu unde se pot organiza evenimente private (aniversări, nunți, botezuri), team buildings, conferințe, cu o capacitate de aproximativ 30 de persoane. Vă punem la dispoziție mese , scaune, retro proiector, bucătărie tip bar, toaletă și o mansardă încăpătoare. Locul poate fi și doar o sufragerie cu bibilioteca unde să stați cu familia sau prietenii la povești și să vă delectați cu jocuri de societate sau cu o carte bună și o cană de lapte de bivoliță. De asemenea, șura are alături un foișor, în cazul în care preferați să stați mai mult afară, la aer curat, de munte. Bineînțelescă Șura împreună cu grădina vă oferă posibilitatea unor evenimente cu mai mult de 30 de invitați.

Dacă doriți să vizitați zona cu bicicletele noastre vă rugăm să faceți rezervare astfel încât acestea să fie pregătite pentru sosirea dumneavoastră. Tariful de închiriere este de 50 lei pe zi și 80 lei pentru două zile.

Detalii recepție Oberwood
vin

Pentru serile cu prietenii în jurul focului de tabără nu trebuie să veniți cu vinul de acasă, deoarece puteți alege dintr-o gama variată de băuturi selecționate special pentru dvs. de Le Manoir Comtesse du Barry.

FROM OUR GUESTS

separator

TE AȘTEPTĂM!

Formular de contact

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.