Casa Soare

Această casă poartă simbolul soarelui, unul dintre cele mai importante dintre simbolurile tradiționale românești. Este prima casă care a renăscut în “Oberwood” …. Și este și cea care le protejează pe toate celelalte. Soarele este sursa luminii, căldurii și a vieții. Este ochiul lui Dumnezeu! Iar razele sale aduc misterul cerului pe pământ. O să regășiți simbolul soarelui peste tot în casă: galben este culoarea soarelui și a bucuriei și întreține o atmosfera plăcută. Este culoarea prieteniei, a socializării și a deschiderii față de oameni, de comunitate. Și pentru că galben se înrudește cu maro, alb si negru, acestea sunt culorile locuinței dumneavoastră de vacanță .

Descoperă

separator

Dacă doriți să vizitați zona cu bicicletele noastre vă rugăm să faceți rezervare astfel încât acestea să fie pregătite pentru sosirea dumneavoastră. Tariful de închiriere este de 50 lei pe zi și 80 lei pentru două zile.

Detalii recepție Oberwood
vin

Pentru serile cu prietenii în jurul focului de tabără nu trebuie să veniți cu vinul de acasă, deoarece puteți alege dintr-o gama variată de băuturi selecționate special pentru dvs. de Le Manoir Comtesse du Barry.

FROM OUR GUESTS

separator

TE AȘTEPTĂM!

Formular de contact

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.