Casa Floarea vieții

“Floarea Vieții” este o figură geometrică, asemenea unei flori, cu o structură hexagonală, ce se regăsește în modelele tradiționale românești, și care patronează această casă. Este forma din care toate celelalte forme ale universului iau naștere. Are o energie puternică și magică. Este asociată cu echilibru, armonie, perfecțiune, liniște, împlinire. Face ca această casă să va aducă lumina , energie și strălucire. De aici și elementele aurite din jurul vostru. Și pentru că s i apă este atât de prețioasă chiuvetă din baie este un adevărat bazin de unde se poate hrăni orice floare, dar mai ales… floarea vieții.

Descoperă

separator

Dacă doriți să vizitați zona cu bicicletele noastre vă rugăm să faceți rezervare astfel încât acestea să fie pregătite pentru sosirea dumneavoastră. Tariful de închiriere este de 50 lei pe zi și 80 lei pentru două zile.

Detalii recepție Oberwood
vin

Pentru serile cu prietenii în jurul focului de tabără nu trebuie să veniți cu vinul de acasă, deoarece puteți alege dintr-o gama variată de băuturi selecționate special pentru dvs. de Le Manoir Comtesse du Barry.

FROM OUR GUESTS

separator

TE AȘTEPTĂM!

Formular de contact

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.