Casa Moara

Semnul morii reprezintă trecerea timpului dar și cele patru anotimpuri. Și pentru că cerul decide vremea, albastrul este culoarea dominantă a acestei case. Vremea se schimbă, dar drumul rămâne același. Un drum asfaltat care tocmai trece pragul, că o poveste care a început cu mult timp în urmă și la care faceți parte astăzi. Unele elemente din interiorul casei se repetă de patru ori, cum ar fi anotimpurile. Morile de apă erau folosite pentru transformarea cerealelor, folosind pietre de moară, în făină. De aceea veți găsi pietre, roți, făină și găleți cu apă. . . Și dacă priveați sub tencuiala albastră din exterior, veți găsi vechea tehnică de construcție a casei, care era protejată cu lame fine de lemn, apoi acoperită cu lut. Încă le descoperim!

Descoperă

separator

Dacă doriți să vizitați zona cu bicicletele noastre vă rugăm să faceți rezervare astfel încât acestea să fie pregătite pentru sosirea dumneavoastră. Tariful de închiriere este de 50 lei pe zi și 80 lei pentru două zile.

Detalii recepție Oberwood
vin

Pentru serile cu prietenii în jurul focului de tabără nu trebuie să veniți cu vinul de acasă, deoarece puteți alege dintr-o gama variată de băuturi selecționate special pentru dvs. de Le Manoir Comtesse du Barry.

FROM OUR GUESTS

separator

TE AȘTEPTĂM!

Formular de contact

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.