Casa Prieteniei

Bine ați venit în Casa Prieteniei. Căutați pe grinzi să vedeți care este anul în care s-a construit. Și dacă veți aduna cifrele o să obțineți 21. Pentru mulți, un număr norocos. Vârsta impresionantă a casei este o certitudine că a trecut prin multe epoci și stiluri, readuse la viață acum, prin elementele de décor. Simbolul “x” reprezintă razele de soare care se petrec pe pământ și formează un semn care în tradiția românească simbolizează “prietenia”, pentru că sugerează doi oameni care se țin pe după umeri. Tot că pe o rază de soare, care va intra în casă dimineață, am văzut și firul de care este agățat becul de deasupra patului dumneavoastră. Iar dacă va întrebați ce e cu grupurile de lumini , de forme și culori diferite este pentru că prietenii stau în găști mai mari sau mai mici și fiecare are propria personalitate, mai mult sau mai puțin colorată.

Descoperă

separator

Dacă doriți să vizitați zona cu bicicletele noastre vă rugăm să faceți rezervare astfel încât acestea să fie pregătite pentru sosirea dumneavoastră. Tariful de închiriere este de 50 lei pe zi și 80 lei pentru două zile.

Detalii recepție Oberwood
vin

Pentru serile cu prietenii în jurul focului de tabără nu trebuie să veniți cu vinul de acasă, deoarece puteți alege dintr-o gama variată de băuturi selecționate special pentru dvs. de Le Manoir Comtesse du Barry.

FROM OUR GUESTS

separator

TE AȘTEPTĂM!

Formular de contact

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.